Eto'o, Ronaldinho ve Diğerleri!
Ayıp Oluyor Ama!
İtalya'da Sezonun Golleri
Yine Futbolcu, Yine Model Eş!

Oğuzhan, Arsenal Resmi Sitesine Konuştu!

22 Şubat 2012 13:27

Oğuzhan Özyakup milli takımlar seçiminde kalbinin sesini dinlediğini söyledi.

Oğuzhan, Arsenal Resmi Sitesine Konuştu!

MEDYASPOR DIŞ HABERLER | SEMİH TUNA

Oğuzhan Özyakup milli takımlar seçiminde kalbinin sesini dinlediğini ve Türk milli takımını seçtiğini söyledi.

Arsenal resmi sitesindeki açıklamasında “Ailem uzun zaman önce Hollanda’ya göç etti, bu karar benim için çok zordu, çünkü 15 yaşından beri Hollanda adına oynuyordum” diyen Özyakup seçiminden önce birçok kişiyle konuştuğunu belirterek, “Kararımı belirlemeden önce bir çok kişiyle konuştum, gerek oyuncularla, gerekse ailemle. Onlar bana bunun kendi kararım olduğunu söyledi. Milli takım kulüp takımına benzemiyor, seçerken hangisinin sana daha yakın olduğunu değerlendiriyorsun.”

Anne, babasının seçiminde onu özgür bıraktıklarını belirten Oğuzhan, “Annem ve babam her zaman, ’nerede oynayacağın bizim için önemli değil’ diyorlardı ama onların gönlünün de Türkiye’de oynamama daha yakın olduğunu biliyordum” şeklinde ifadeler kullandı.

Türkiye’deki ortasaha oyuncularını da değerlendiren genç yıldız “Emre çok iyi bir oyuncu, aynı şekilde Mesut’ta ama o Almanya adına oynuyor. Yine Nuri Şahin... Hepsi çok büyük oyuncu.”

Medyaspor / Dış Haberler



Yorumlar
Gönderen : (Ziyaretçi) / 22 Şubat 22:43
Emrenin ismini kullandi. Bence Fenerli. Ama sakin ha Fener'e gitme Türkiyede gencler pek oynamiyor.
İlgili Konular : Oğuzhan Özyakup


MedyaSpor Twitter
Santos Fanatiği: Lorena Bueri
Günün Gazete Manşetleri
EN ÇOK OKUNANLAR
İLGİLİ HABERLER
News Counter