Eto'o, Ronaldinho ve Diğerleri!
Ayıp Oluyor Ama!
İtalya'da Sezonun Golleri
Yine Futbolcu, Yine Model Eş!

İstifa Sonrası İlk Açıklama!

31 Ocak 2012 20:08

TFF eski genel sekreteri Lutfi Arıboğan, istifasından sonra ilk kez açıklama yaptı.

İstifa Sonrası İlk Açıklama!

Lutfi Arıboğan yaptığı açıklamada şunlara yer verdi;

''Çok değerli başkanlar Levent Bıçakcı, Haluk Ulusoy, merhum Hasan Doğan, Mahmut Özgener ve Mehmet Ali Aydınlar yönetimlerinde sürdürdüğüm öncelikle Türkiye Futbol Federasyonu Genel Sekreterliği, sonrasında ise 2008 yılından beri devam ettiğim Başkan Vekilliği görevinden bugün itibariyle istifa etmiş bulunuyorum.

Hepimizin malumu olduğu gibi, Türk futbolunun çok zorlu bir süreçten geçtiği bu dönemde, gerek federasyonumuz, gerekse de şahsımla ilgili yürütülmekte olan spekülasyon, yıpratma çabaları ve saldırılara rağmen, spor adamlığının gerektirdiği gibi görevimi en iyi şekilde sürdürmek için çalıştım.

Ancak bugün gelinen noktada gerek başkanımıza, gerek federasyonumuza, gerekse şahsıma yöneltilen haksız suçlama ve hakaretlerin dozunun tahammül sınırlarını aşması, aksi kanıtlanmasına rağmen, mesnetsiz suçlamalarla kamuoyunun önüne atılmış olmam ve mevcut süreçler içerisinde Başkanımız Mehmet Ali Aydınlar'ın da devam etmeme tasarrufu üzerine istifa kararını verdim.

Dolayısıyla bugün gelinen noktada yaşanan bu olağanüstü gündem ve süreçte, Türk Futbolunun yeniden yolunu bulması ve sistemin önünü açmak üzere görevimden ayrılıyorum.

Gerek olduğu takdirde, sürece dair yaşananlar hakkında bazı gerçekleri ve detayları, belgeleriyle önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağım.

Saygılarımla.'' 



Yorumlar
Gönderen : (Ziyaretçi) / 31 Ocak 20:36
Kendini boşuna yıprattın be Sayın Sekreter. Geçmiş olsun.
Gönderen : (Ziyaretçi) / 31 Ocak 23:11
en sonun da bu kadar kişiden sonra kendi başınıda yedin
Gönderen : (Ziyaretçi) / 1 Şubat 13:35
boğazda balık avla bundan böyle
İlgili Konular :


MedyaSpor Twitter
Santos Fanatiği: Lorena Bueri
Günün Gazete Manşetleri
EN ÇOK OKUNANLAR
News Counter