Tarih Yazdılar!
Bunları Kim Hatırlamaz?
Yeşil Sahaların Savaşçıları
Puyol ve Genç Aşkı

Denizlispor'a Haciz Şoku!

02 Şubat 2012 13:03

Bank Asya 1. Lig ekiplerinden Denizlispor’da haciz şoku yaşanıyor. Denizlispor’un eski futbolcusu Emrah Eren, alacaklarını tahsil edemediği gerekçesiyle kulübün bazı mallarını haczettirdi.

Denizlispor'a Haciz Şoku!

Geçtiğimiz sezon devre arasında transfer edilen ve halen Akhisar Belediyespor'da oynayan futbolcu Emrah Eren, yeşil-siyahlı kulüpten 142 bin lira tutarındaki alacağını tahsil edemediği için, icra kararı aldırdı.

Emrah Eren’in avukatları Denizlispor’un Şemikler Haluk Ulusoy Tesisleri'ne gelerek, futbolcunun alacaklarını tahsil etmek için icra takibi başlattı. Kulüp yetkililerine ödeme için süre veren avukatlar, herhangi bir ödeme yapılmayınca dün akşam saatlerinde haciz işlemlerine başladı.

HACİZ GERGİNLİĞE NEDEN OLDU

Denizlispor teknik direktörü Osman Özköylü ve avukatlar arasında kısa süreli bir tartışma yaşandı. Haciz işlemlerine başlayan avukatlar, tesislerdeki odalara girerek burada bulunan elektronik eşyaları ve personellerin bilgisayarları ile çim biçme makinesini haczetti.

Haciz işlemlerinin yapıldığı sırada Denizlisporlu futbolcu Ragıp Başdağ, eski Denizlisporlu futbolcu Fatih Ceylan'ın kendilerine bıraktığı LCD ekran televizyonu haczetmek isteyen avukatlara sinirlenerek, tesislerin önünde televizyonu parçaladı.

Denizlispor Başkanı Yurdal Duman, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, futbolcu Emrah Eren'in avukatı ile anlaşmaya çalıştıklarını belirterek, ''Alacaklarına karşılık çek ya da senet verelim dedik, kabul etmediler ve anlaşmaya yanaşmadılar. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Para bulmak için aşındırmadığımız kapı kalmadı. Mücadelemize devam edeceğiz'' dedi.

DENİZLİSPORLU FUTBOLCULARDAN BASIN AÇIKLAMASI

Öte yandan Denizlisporlu futbolcular konuyla ilgili yazılı ortak bir basın açıklaması yaptı.

Yapılan açıklamada, ''Dün akşam tesislerimizde yaşanan icra işlemlerinde gelişen olayların, kesinlikle alacaklarımız ile alakası olmadığı gibi alacaklarımız için yönetim kurulumuz ile anlaşmış bulunmaktayız. İcra işlemleri sırasında futbolcuların odalarına gelen Emrah Eren'in avukatları ısrarla şahsımıza ait olan TV'leri götürmek istediler. Aramızdan ayrılan Fatih Ceylan'a ait olan TV'nin faturası yanımızda olmadığından dolayı almaya çalıştılar. Alınmak istenen TV'yi Emrah Eren'in avukatlarının tutumuna karşı kırdığımızı belirtir, konunun diğer boyutları biz futbolcuları ilgilendiren bir durum değildir'' denildi.

Denizlispor Futbol Haberleri



Yorumlar


MedyaSpor Twitter
Dünya Kupası Güzeli: Karina Flores
Günün Gazete Manşetleri
EN ÇOK OKUNANLAR
İLGİLİ HABERLER
News Counter