Tarih Yazdılar!
Bunları Kim Hatırlamaz?
Yeşil Sahaların Savaşçıları
Puyol ve Genç Aşkı

Boşnak Yıldız Stuttgart'ta

25 Ocak 2012 16:42

Almanya Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından Hoffenheim'da forma giyen Boşnak oyuncu Vedad Ibisevic, VfB Stuttgart'a transfer oldu.

Boşnak Yıldız Stuttgart'ta

VfB Stuttgart kulübünden yapılan açıklamada, sağlık muayeneden geçen Ibisevic'in 2016 yılına kadar sürecek sözleşmeye imza attığı belirtildi.

Ibisevic, yaptığı açıklamada, VfB Stuttgart'ın büyük potansiyeli olan büyük bir kulüp olduğunu, takımın gelecekte başarılı olması için katkı vermeye çalışacağını ifade etti.

Kulübün sportif direktörü Fredi Bobic de, hücumda transfer yapmak istediklerini, bunu da Ibisevic'i alarak gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Tüm şartlar uygundu. Bundan dolayı bu transferi gerçekleştirdik'' dedi.

Takımın teknik direktörü Bruno Labbadia da, Ibisevic'in gol yollarında tehlikeli olduğunu geçen yıllarda ispatladığını, bu kalitesini Stuttgart'ta da göstereceğine inandıklarını kaydetti.

Boşnak oyuncu, Bundesliga'da şimdiye kadar oynadığı 116 maçta toplam 49 gol attı.



Yorumlar
İlgili Konular :


MedyaSpor Twitter
Dünya Kupası Güzeli: Karina Flores
Günün Gazete Manşetleri
EN ÇOK OKUNANLAR
News Counter